Službeni posjet potpredsjednice Vlade za reformu pravosuđa i ministrice vanjskih poslova Republike Bugarske Ekaterine Zaharieve Republici Hrvatskoj

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sastat će se u petak, 18. listopada 2019. godine s potpredsjednicom Vlade za reformu pravosuđa i ministricom vanjskih poslova Republike Bugarske Ekaterinom Zaharievom, koja boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Ministri će razgovarati o bilateralnim odnosima između Hrvatske i Bugarske te razmijeniti mišljenja o nizu aktualnih međunarodnih i multilateralnih tema, a osobito o temi predsjedanja Vijećem EU-a.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti dolazak i početak sastanka u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (10:00 sati), nakon kojeg su predviđene izjave za medije (11:05 sati).

Molimo zainteresirane predstavnike medija da u zgradu Ministarstva vanjskih i europskih poslova (ulaz Đorđićeva 4) dođu najkasnije do 9:45 sati, a svoj dolazak najave najkasnije do četvrtka, 17. listopada 2019. godine, do kraja dana, na: glasnogovornik@mvep.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.