SEMINAR ZA DIPLOMATSKE I KONZULARNE DJELATNIKE O SUZBIJANJU TRGOVANJA LJUDIMA NA DIPLOMATSKOJ AKADEMIJI MINISTARSTVA VANJSKIH POSLOVA I EUROPSKIH INTEGRACIJA

U ponedjeljak 21. veljače 2005. će se u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija u Zagrebu u prostorijama Diplomatske akademije u Medulićevoj 36 u organizaciji Ministarstva i Ureda za ljudska prava Vlade RH održati Seminar za obrazovanje diplomatsko-konzularnih djelatnika o suzbijanju trgovanja ljudima.

Obveza provedbe edukacije proizlazi iz Nacionalnog programa za suzbijanje trgovanja ljudima, a posebice iz Operativnog plana za suzbijanje trgovanja ljudima za 2005. godinu. Predavači na seminaru su profesori i državni službenici s iskustvom poznavanja zakonodavnog okvira i prakse, predstavnici nevladinih udruga i međunarodnih organizacija.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak najave do ponedjeljka, 21. veljače, do 9.00 sati u Ured Glasnogovornika na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail :glasnogovornik@mvp.hr, kako bi mogli zabilježiti početak rada Seminara.

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija – Diplomatska akademija, Medulićeva 36 doći u ponedjeljak, 21. veljače 2005. do 9.20 sati.