PREDSTAVLJANJE STUDIJA „GOSPODARSKA DIPLOMACIJA“ NA DIPLOMATSKOJ AKADEMIJI MINISTARSTVA VANJSKIH POSLOVA i SVEČANO URUČENJE UGOVORA POLAZNICIMA

Ministar dr. Miomir Žužul uručit će ugovore o školovanju polaznicima studija „Gospodarske diplomacije“ u četvrtak 20. siječnja 2005. u Ministarstvu vanjskih poslova u Zagrebu. Ministar dr. Žužul će imati izlaganje o ulozi gospodarske diplomacije u vanjskoj politici Republike Hrvatske. O programu studija “Gospodarske diplomacije“ govorit će ravnatelj Diplomatske akademije Ministarstva vanjskih poslova dr. Petar Turčinović. Novinari će imati priliku upoznati 25-ero polaznika studija, koji su zadovoljili selekcijski postupak i kojima se svečano uručuje ugovor.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova najave danas poslijepodne ili sutra, u četvrtak 20. siječnja, do 10.00 sati u Ured Glasnogovornika na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na glasnogovornik@mvp.hr.

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju u Ministarstvo vanjskih poslova doći u četvrtak, 20. siječnja 2005. do 10.50 sati kako bi prisustvovali svečanoj promociji studija „Gospodarske diplomacije“ koja će se održati u Velikom salonu Ministarstva.