Ministar Gordan Jandroković sudjelovat će na Gospodarskom forumu koji se u petak, 14. ožujka 2008. godine održava u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će na Gospodarskom forumu koji se pod nazivom „Mogućnosti razvoja i poticanja gospodarstva u Bosni i Hercegovini“ održava u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, u petak, 14. ožujka 2008. godine, u Zagrebu.

Cilj gospodarskog foruma je zajedničkim djelovanjem civilnog društva i državnih struktura razmotriti najbolja rješenja za probleme s kojima se suočava Crkva i ljudi u Bosni i Hercegovini. Ministar Jandroković će na gospodarskom forumu govoriti o pruženoj pomoći Bosni i Hercegovini u izlaganju „Kako je Vlada Republike Hrvatske do sada pomagala u Bosni i Hercegovini“.

Gospodarski forum okupit će javne osobe, privrednike, stručnjake i državne dužnosnike kojima je u interesu poboljšati život u Bosni i Hercegovini te stvoriti perspektive daljnjeg razvoja. Na forumu će sudjelovati kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački, kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski, biskup đakovački i srijemski mons. Marin Srakić, biskup varaždinski mons. Josip Mrzljak, izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Vladimir Lončarević te izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministar financija Ivan Šuker.