Ministar Gordan Jandroković primit će ministra vanjskih poslova Rumunjske Adriana Cioroianua koji će boraviti u radnom posjetu Republici Hrvatskoj

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u ponedjeljak, 25. veljače 2008. godine, ministra vanjskih poslova Rumunjske Adriana Cioroianua koji će boraviti u radnom posjetu Republici Hrvatskoj.

Razgovori će obuhvatiti teme koje se tiču pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji i NATO savezu, bilateralnih odnosa i mogućnosti njihova daljnjeg razvoja te će biti razmijenjena mišljenja o aktualnim okolnostima u regiji.

Ministar Jandroković i ministar Cioroianu susrest će se u 11.00 sati, a nakon sastanka dvaju izaslanstava, dat će izjave za medije u 11.45 sati.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na izjave za medije najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 25. veljače 2008. godine, do 10.00 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.

Molimo predstavnike medija da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u ponedjeljak, 25. veljače 2008. godine, najkasnije do 11.30 sati na izjave za medije, a fotoreporteri i snimatelji koji žele snimiti susret ministara i početak razgovora izaslanstava najkasnije do 10.50 sati.

Ministra Cioroianua će tijekom posjeta Hrvatskoj primiti i Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader.