KONFERENCIJA ZA NOVINARE: MINISTRICA MR. SC. KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ - MINISTAR BERISLAV RONČEVIĆ - POMOĆNIK GLAVNOG TAJNIKA NATO-A GÜNTHER ALTENBURG

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, ministar obrane Berislav Rončević i pomoćnik Glavnog tajnika NATO-a za politička pitanja i sigurnosnu politiku veleposlanik Günther Altenburg održat će Konferenciju za novinare u srijedu 9. ožujka 2005. u 14:15 u Velikom salonu Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija.

Konferencija za novinare održava se u okviru redovitog godišnjeg posjeta stručnog tima NATO-a Republici Hrvatskoj od 7. do 9. ožujka 2005. koji predvodi pomoćnik glavnog tajnika Altenburg. NATO-ov tim ispituje napredak koji Republika Hrvatska ostvaruje na planu političkih, gospodarskih, pravnih, obrambenih, vojnih i sigurnosnih reformi u ispunjavanju Godišnjeg nacionalnog programa vezanog uz Akcijski plan za članstvo u NATO-u.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave do srijede, 9. ožujka, do 13.00 sati u Ured Glasnogovornika na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvp.hr . Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju doći u Ministarstvo u srijedu, 9. ožujka 2005. do 14.00 sati kako bi mogli prisustvovati Konferenciji za novinare u 14.15 sati.