Trilateralni sastanak ministra Grlića Radmana s talijanskim i slovenskim ministrima vanjskih poslova Di Maiom i Logarom

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman domaćin je trilateralnog sastanka u ponedjeljak, 4. travnja 2022. godine, koji će se održati u dvorcu Lužnica u Zaprešiću s ministrom vanjskih poslova i međunarodne suradnje Talijanske Republike Luigijem Di Maiom te ministrom vanjskih poslova Republike Slovenije Anžeom Logarom.
 
Riječ je o nastavku jačanja suradnje u trilateralnom formatu, s naglaskom na povezivost, plavo gospodarstvo i zaštitu okoliša, započetoj sastankom trojice ministara u Trstu u prosincu 2020. godine te nastavljenoj u Sloveniji u travnju prošle godine.
 
Sastanak će započeti u 10.30 sati, a po završetku je predviđeno zajedničko fotografiranje (11.40 sati) te zajedničke izjave za medije (11.55 sati). Molimo zainteresirane predstavnike medija da dođu u Lužnicu do 9.30 sati.
 
Također molimo predstavnike medija da dolazak najave najkasnije do 12 sati u nedjelju, 3. travnja 2022. godine na: glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, OIB ili broj osobne iskaznice te broj mobitela.

Najave