Ministarstvo vanjskih i europskih poslova domaćin sastanka ministara vanjskih poslova država članica i promatrača Američko-jadranske povelje (A5)

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova domaćin je u srijedu, 24. studenog 2021. godine, sastanka ministara vanjskih poslova država članica i promatrača Američko-jadranske povelje (A5) u hotelu Westin u Zagrebu.
 
Uoči početka sastanka, predviđena je zajednička fotografija sudionika (predvorje dvorane Opera, 17. kat, hotel Westin). Sastanak će započeti u 15 sati održavanjem panela pod nazivom „Sigurnosni izazovi u jugoistočnoj Europi s posebnim naglaskom na euroatlantske procese u regiji“. Po završetku panela, predviđena je izjava za medije ministra Grlića Radmana u 16.30 sati (dvorana Uvertira, 17. kat, hotel Westin). Sastanak će se nastaviti u 16.45 sati, održavanjem drugog panela pod nazivom „Suradnja A5: trenutni i budući izgledi suradnje u okviru Američko-jadranske povelje“.
 
Snimatelji i fotografi moći će popratiti zajedničko fotografiranje i početke panela. Molimo zainteresirane predstavnike medija da, najkasnije do srijede, 24. studenog 2021. godine u 11 sati, najave dolazak na glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, kontakt broj te OIB ili broj osobne iskaznice. Za ulaz je obavezno predočiti važeću COVID potvrdu.Najave