Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovao je na sastanku Komisije NATO-Gruzija, koji je organiziran u okviru sastanka ministara vanjskih poslova država članica NATO-a

Ministar Jandroković naglasio je svesrdnu potporu provedbi reformi u Gruziji u okviru približavanja članstvu u NATO-u. Pozvao je gruzijsku vlast da nastavi taj reformski put i ustraje u svojim ambicijama

Ministar Jandroković naglasio je svesrdnu potporu provedbi reformi u Gruziji u okviru približavanja članstvu u NATO-u. Pozvao je gruzijsku vlast da nastavi taj reformski put i ustraje u svojim ambicijama.

Dodao je i kako Republika Hrvatska cijeni znatan doprinos Gruzije misiji ISAF u Afganistanu.

Ministar Jandroković ponovio je kako Republika Hrvatska bezrezervno podržava nezavisnost i teritorijalni integritet Gruzije, te pozdravio konstruktivan doprinos Gruzije u rješavanju teritorijalnih sporova bez primjene vojne sile.

U nastavku dvodnevnog sastanka ministara vanjskih poslova država članica NATO-a u Berlinu, ministar Jandroković sudjelovat će na sastancima Komisije NATO-Ukrajina i Vijeća NATO-Rusija.



Priopćenja