Sastanak s poduzetnicima i poslovnim ljudima hrvatskog porijekla iz Savezne pokrajine Baden – Wurttemberg u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj, Stuttgart

U Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj održat će se, u petak 16. prosinca 2005. godine u Stuttgartu, sastanak s poduzetnicima i poslovnim ljudima hrvatskog porijekla iz Savezne pokrajine Baden - Wurttemberg.

Na sastanku koji će otvoriti generalna konzulica Republike Hrvatske u Stuttgartu, Vera Tadić, gosti predavači bit će načelnik odjela iz Uprave za poticanje ulaganja i izvoza Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske, Sani Ljubunčić, te vlasnik tvrtke Zrinski AG, Jozef Zrinski, ulagač u Republici Hrvatskoj. Tema predavanja bit će mogućnosti ulaganja u Republici Hrvatskoj s posebnim osvrtom na ulaganja u slobodnim zonama.

Nakon predavanja razgovarat će se o osnivanju Hrvatskog poslovnog kluba, koji bi djelovao unutar Generalnog konzulata Republike Hrvatske, s ciljem organizacije predavanja, okruglih stolova i foruma, putem kojih bi se poduzetnike upoznalo s aktualnom gospodarskom situacijom u Republici Hrvatskoj, pozitivnim promjenama, aktivnostima Vlade Republike Hrvatske oko poboljšanja uvjeta za investicije u Republici Hrvatskoj, zakonskim okvirima te na kojima bi poduzetnici mogli razmjenjivati iskustava.