Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović dodjeljivat će stipendije pripadnicima hrvatske nacionalne manjine, iseljeništva i useljeništva

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović svečano će dodijeliti stipendije pripadnicima hrvatske nacionalne manjine, iseljeništva i useljeništva u ponedjeljak, 22. svibnja 2006. godine, u 11.00 sati, u Velikom salonu Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, na Trgu N. Š. Zrinskog 7-8.

Stipendije su namijenjene pripadnicima hrvatske nacionalne manjine, iseljeništva i useljeništva koji pohađaju srednje škole ili visoka učilišta u Republici Hrvatskoj.

Obavješćujemo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave do ponedjeljka 22. svibnja, do 10.00 sati, u Ured Glasnogovornice na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail: glasnogovornica@mvp.hr.

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju doći u Ministarstvo u ponedjeljak, 22. svibnja 2006. godine, najkasnije do 10.45 sati.