Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković, boravit će 21. i 22. siječnja 2010. godine u Zurichu i Bernu, u službenom posjetu Švicarskoj Konfederaciji.

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković, boravit će 21. i 22. siječnja 2010. godine u službenom posjetu Švicarskoj Konfederaciji.

Ministar Jandroković susrest će se u četvrtak, 21. siječnja 2010. godine s ministricom vanjskih poslova Švicarske Konfederacije Micheline Calmy-Rey, s kojom će potpisati Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Švicarskog Saveznog Vijeća o redovitom zračnom prometu te Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Švicarskog Saveznog Vijeća o obavljanju dohodovne djelatnosti osoba koje su u pratnji članova diplomatskih misija, konzularnih ureda i stalnih misija.

Tijekom boravka u Bernu, u petak, 22. siječnja 2010. godine, predviđen je i susret ministra Jandrokovića s predsjednicom Vanjsko-političkog odbora Parlamenta Christom Markwalder Bär.