Državna tajnica Bianca Matković i zamjenik ministra vanjskih poslova Republike Kazakstan Kairat Sarybay potpisat će Sporazum o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica

U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija održat će se političke konzultacije sa zamjenikom ministra vanjskih poslova Republike Kazakstan Kairatom Sarybayem, u petak, 19. rujna 2008. godine.

Nakon sastanka, državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković i zamjenik ministra vanjskih poslova Republike Kazakstan Kairat Sarybay potpisat će Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Kazakstan o ukidanju viza za nositelje diplomatskih i službenih putovnica (s početkom u 11,30 sati, u zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u Zagrebu)

Fotoreporteri i snimatelji mogu snimiti potpisivanje Sporazuma, a o sadržaju održanog sastanka mediji će biti izvješteni priopćenjem.

Molimo zainteresirane fotoreportere i snimatelje da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave Uredu glasnogovornika do petka, 19. rujna 2008. godine, do 10,30 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.