Mješoviti odbor za suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske održat će svoju šestu sjednicu na kojoj će se razmotriti sveukupna suradnja između Hrvatske i Mađarske

Mješoviti odbor za suradnju između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske održat će u utorak, 30. listopada 2007. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija svoju šestu sjednicu na kojoj će se razmotriti sveukupna suradnja između Hrvatske i Mađarske.

Izaslanstva će predvoditi državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Hido Biščević i državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Mađarske Márta Horváthné Fekszi.

Sjednici će prethoditi političke konzultacije državnog tajnika Hide Biščevića i mađarske državne tajnice Márte Horváthné Fekszi.

Državni će tajnici po završetku sjednice dati izjave za medije u 13:00 sati.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na izjave za medije najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 29. listopada 2007. godine, do 16.30 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.

Mole se novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u utorak, 30. listopada 2007., najkasnije do 12:45 sati.