SVEČANO POTPISIVANJE UGOVORA SA STIPENDISTIMA NA POSLIJEDIPLOMSKIM EUROPSKIM STUDIJIMA

Državna tajnica za europske integracije, mr. sc. Marija Pejčinović Burić, potpisat će, u utorak 30. kolovoza 2005. godine u 10.00 sati, ugovore o stipendiranju s osmom generacijom studenata na poslijediplomskim europskim studijima.

Program stipendiranja jednogodišnjih poslijediplomskih europskih studija Vlada Republike Hrvatske, u suradnji s Vladom Ujedinjenog Kraljevstva, provodi osmu godinu za redom. U sklopu ovog programa poslijediplomske europske studije u akademskoj 2005./2006. godini pohađat će 24 kandidata, koji su izabrani na javnom natječaju Ministarstva. Kao i prethodnih godina, i ove su godine program stipendiranja studenata potpomogle hrvatske tvrtke HT d.d., ERICSSON Nikola Tesla i Končar. Uz državnu tajnicu Pejčinović Burić, potpisivanju ugovora prisustvovat će i predstavnici veleposlanstva Ujedinjenog Kraljevstva u Republici Hrvatskoj te predstavnici sponzora.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave do utorka, 30. kolovoza, do 9.00 sati u Ured Glasnogovornice na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr.

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju doći u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Petretićev trg 2, u utorak, 30. kolovoza 2005., do 9.50 sati kako bi prisustvovali svečanosti potpisivanja ugovora u 10.00 sati..