Sastanak ministrice Pejčinović Burić i francuske ministrice za europske poslove Loiseau


Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić sastat će se u petak, 6. travnja 2018. godine u Zagrebu, s ministricom za europske poslove Francuske Republike Nathalie Loiseau, koja boravi u posjetu Republici Hrvatskoj.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti dolazak i početak sastanka u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (10:25 sati), nakon kojeg će ministrice Pejčinović Burić i Loiseau potpisati Akcijski plan 2018. - 2021. Hrvatsko-francuskog strateškog partnerstva (11:05 sati). Potom su predviđene izjave za medije dviju ministrica (11:10 sati).

Istoga dana, ministrica za europske poslove Louiseau i državna tajnica za europske poslove MVEP-a Andreja Metelko-Zgombić sudjelovati će na panel raspravi/dijalogu građana pod nazivom “The Europe of tomorrow: give your opinion on the policies that matter to you”, koji će se održati na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu (Lepušićeva 6) s početkom u 12:00 sati.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da u zgradu Ministarstva vanjskih i europskih poslova (ulaz Đorđićeva) dođu najkasnije do 10:10 sati, a svoj dolazak u Ministarstvo te na Fakultet političkih znanosti najave najkasnije do petka, 6. travnja 2018. godine u 09:00 sati, na: glasnogovornik@mvep.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.