Radni posjet ministra vanjskih poslova Republike Slovenije Anžea Logara Republici Hrvatskoj

Ministar vanjskih poslova Republike Slovenije Anže Logar boravit će u petak, 22. siječnja 2021. godine, u radnom posjetu Republici Hrvatskoj.

Ministri Grlić Radman i Logar najprije će posjetiti u 8.50 vojarnu „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji, gdje su po dolasku predviđene izjave za medije.
Nakon obilaska vojarne, ministri će posjetiti naselje Taborište i susresti se s obitelji kojoj je dodijeljen stambeni kontejner koji je donirala Republika Slovenija.
Ministri će se potom uputiti prema Petrinji u obilazak centra grada.

Nakon Petrinje, ministri će u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova u Zagrebu u 10.55 održati sastanak, a konferencija za medije predviđena je u 12.45 sati.

Molimo zainteresirane predstavnike medija koji će pratiti izjave za medije u vojarni u Petrinji da svoj dolazak u vojarnu najave do kraja dana u četvrtak, 21. siječnja 2021. godine na: glasnogovornik@mvep.hr te da dođu u vojarnu do 8 sati.
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar/snimatelj/fotograf), registarsku oznaku vozila i broj mobitela.

Molimo zainteresirane predstavnike medija koji će pratiti konferenciju za medije u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (ulaz Đorđićeva), da svoj dolazak najave na: glasnogovornik@mvep.hr.
Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.