POTPISIVANJE UGOVORA I IZJAVE ZA MEDIJE MINISTRICA MR. SC. KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ, MINISTAR IVAN ŠUKER I MINISTAR MIGUEL ANGEL MORATINOS

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović i ministar vanjskih poslova Kraljevine Španjolske Miguel Angel Moratinos dat će izjave za medije u četvrtak 19. svibnja 2005. u 11.30 sati u Velikoj auli Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija nakon sastanka izaslanstava i svečanog potpisivanja Ugovora između Republike Hrvatske i Kraljevine Španjolske o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i sprječavanju izbjegavanja plaćanja poreza na dohodak i na imovinu. Ugovor će potpisati ministar financija Republike Hrvatske Ivan Šuker i ministar vanjskih poslova Kraljevine Španjolske Miguel Angel Moratinos.

Ministra vanjskih poslova Kraljevine Španjolske Miguela Angela Moratinosa, koji boravi u dvodnevnom posjetu Republici Hrvatskoj, primit će predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks.

Ministar Miguel Angel Moratinos posjetit će u četvrtak 19. svibnja 2005. i Grad Trogir te će mu u 16.45 sati, u nazočnosti ministrice mr. sc. Kolinde Grabar-Kitarović i župana Splitsko-dalmatinskog Krune Peronje, gradonačelnik Vedran Rožić uručiti Povelju počasnog građanina Grada Trogira.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave do četvrtka, 19. svibnja, do 10.30 sati u Ured Glasnogovornice na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvp.hr.

Televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju doći do 10.15 sati.
-10.30 sati – foto prilika susret ministrice i ministra
- 10.35 sati – foto prilika susret izaslanstava
-11.20 sati – foto prilika svečano potpisivanje Ugovora
Novinari trebaju doći u Ministarstvo do 11 sati.
- 11.30 sati – izjave i foto prilika susret Ministrice i Ministra