Ministrica mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovati će II. Prezentaciji programa povratka izbjeglica i stambenog zbrinjavanja

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak će, 04. lipnja 2007. godine, prisustvovati II. Prezentaciji programa povratka izbjeglica i stambenog zbrinjavanja, u Vukovaru, Palača Srijem, Vijećnica, Županijska 9, s početkom u 12.00 sati.

Nakon uvodnog obraćanja ministrice vanjskih poslova i europskih integracija mr. sc. Kolinde Grabar-Kitarović i šefa Misije OESS-a u Republici Hrvatskoj Jorgea Fuentesa, predstavnici Ministarstva mora, prometa, turizma i razvitka održat će za saborske zastupnike s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, predstavnike Vukovarsko-srijemske županije, gradonačelnike i načelnike općina te nevladinih udruga, prezentaciju o Programu stambenog zbrinjavanja i povratka izbjeglica, dok će predstavnici Ministarstva pravosuđa i Središnjeg državnog ureda za upravu prezentirati stanje zapošljavanja manjina u pravosuđu i državnoj upravi.

Po završetku prezentacije ministrica vanjskih poslova i europskih integracija mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović i šef Misije OESS-a u Republici Hrvatskoj Jorge Fuentes dat će izjave za medije u 14.45 sati, u Palači Srijem, Županijska 9, Vijećnica.

Obavještavamo novinare, fotoreportere i snimatelje zainteresirane za praćenje prezentacije i izjava za medije da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika do petka, 1. lipnja 2007. godine, do 16.30 sati na telefon 01/ 45 97 704, faks 01/ 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.