Ministrica mr.sc. Kolinda Grabar-Kitarović i ministar vanjskih poslova Republike Azerbajdžan, Elmar Mammadyarov dat će izjave za medije

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija mr.sc. Kolinda Grabar-Kitarović primit će u srijedu, 5. rujna 2007. godine, u službeni posjet ministra vanjskih poslova Republike Azerbajdžan, Elmara Mammadyarova.

Ministrica Grabar-Kitarović i ministar Mammadyarov susrest će se u 9.30 sati, a tijekom sastanka će biti riječi o daljnjoj suradnji dviju zemalja na bilateralnom i multilateralnom planu, gospodarskoj suradnji i borbi protiv međunarodnog terorizma. Nakon sastanka dvaju izaslanstava, ministrica Grabar-Kitarović i ministar Mammadyarov dat će izjave za medije u 10.30 sati.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika do utorka, 4. rujna 2007. godine, do 16.30 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri trebaju doći u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u srijedu, 5. rujna 2007., najkasnije do 10.20 sati. Molimo fotoreportere i snimatelje koji žele snimiti susret ministrice Grabar-Kitarović i ministra Mammadyarova te početak razgovora dvaju izaslanstava da dođu najkasnije do 9.20 sati.