Ministar Grlić Radman s ministrom vanjskih poslova i međunarodne suradnje Talijanske Republike Luigijem Di Maiom

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sastat će se u ponedjeljak, 30. studenog 2020. godine, s ministrom vanjskih poslova i međunarodne suradnje Talijanske Republike Luigijem Di Maiom, uoči održavanja četvrte sjednice Koordinacijskog odbora ministara vlada Republike Hrvatske i Talijanske Republike.

Na sjedinici Koordinacijskog odbora fizički će biti prisutni ministri Grlić Radman i Di Maio, dok će predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva zdravstva, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i Ministarstva znanosti i obrazovanja sudjelovati putem video veze.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti dolazak i početak sastanka dvojice ministara u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (8.50 sati), početak sjednice Koordinacijskog odbora (10.10 sati) te potpisivanje Zajedničke izjave i konferenciju za medije (11.30 sati).

Molimo zainteresirane predstavnike medija da u zgradu Ministarstva vanjskih i europskih poslova (ulaz na Đorđićevoj ulici 4) dođu najkasnije do 8.40 sati, a svoj dolazak najave na e-mail adresu glasnogovornik@mvep.hr.

Program:
8:50 Dolazak ministra Di Maia u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova

9:00 Tête-à-tête sastanak

10:10 Početak video-konferencije plenarne sjednice Koordinacijskog odbora ministara vlada Republike Hrvatske i Talijanske Republike

11:30 Potpisivanje Zajedničke izjave i konferencija za medije