Ministar Grlić Radman na 15. sjednici Međuvladinog mješovitog odbora za nacionalne manjine između Republike Hrvatske i Mađarske

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i predsjedatelj hrvatskog dijela Međuvladinog mješovitog odbora Zvonko Milas sudjelovat će na 15. sjednici Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Republike Hrvatske i Mađarske o zaštiti mađarske manjine u Republici Hrvatskoj i hrvatske manjine u Mađarskoj koja će se održati u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti službeno otvaranje sjednice Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (10:00 sati), nakon kojeg su predviđene izjave za medije (10:15 sati).

Molimo zainteresirane predstavnike medija da u zgradu Ministarstva vanjskih i europskih poslova (ulaz Đorđićeva) dođu najkasnije do 9:45 sati, a svoj dolazak najave najkasnije do četvrtka, 12. prosinca 2019. u 8:30 sati na e-mail Službe za odnose s javnošću glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.