KONFERENCIJA ZA NOVINARE DRŽAVNOG TAJNIKA BAKOTE I RAVNATELJA ZAKLADE BERTELSMANN OCHMANNA

Vlada Republike Hrvatske je domaćin Bertelsmann Foruma, uglednog međunarodnog političkog i poslovnog skupa, koji se održava u petak, 3. i u subotu, 4. lipnja u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Opatičkoj 18 u Zagrebu. Forum s temom Jugoistočna Europa na putu u Europsku uniju organizira njemačka Zaklada Bertelsmann.

Dan uoči početka Foruma, u četvrtak, 2. lipnja, državni tajnik u Ministarstvu Gordan Bakota i ravnatelj Zaklade Bertelsmann Cornelius Ochmann imat će u 11.00 sati Konferenciju za novinare. Po završetku Konferencije novinari mogu podići akreditacije za Forum.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave danas, odnosno najkasnije sutra, 2. lipnja, do 10.00 sati u Ured Glasnogovornice na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvp.hr.

Novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere molimo da u Ministarstvo dođu u četvrtak, 2. lipnja 2005. do 10.45 sati.