IZJAVE ZA MEDIJE MINISTRICE MR. SC. KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ I MINISTRA VANJSKIH POSLOVA KRALJEVINE DANSKE, PER STIG MØLLERA

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović i ministar vanjskih poslova Kraljevine Danske Per Stig Møller dat će izjave za medije u srijedu, 7. lipnja 2006. godine u 15.30 sati u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Zagreb, Trg N. Š. Zrinskog 7-8.

Tijekom radnog posjeta Republici Hrvatskoj ministar Per Stig Møller susrest će se i s predsjednikom Republike Hrvatske Stjepanom Mesićem, te predsjednikom Vlade Republike Hrvatske dr. Ivom Sanaderom.

Obavješćujemo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave do srijede 7. lipnja, do 13.30 sati, u Ured Glasnogovornice na broj telefona 45 97 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr.

Televizijski snimatelji i fotoreporteri koji žele snimiti susret mole se da dođu u Ministarstvo u srijedu, 7. lipnja 2006. godine, najkasnije do 14.30 sati, a novinari najkasnije do 15.20 sati.