Akreditacija predstavnika medija: NATO SUMMIT,

AKREDITACIJA PREDSTAVNIKA MEDIJA:

NATO SUMMIT
2. – 4. travnja 2008., Bukurešt, Rumunjska


Misija Republike Hrvatske pri Sjevernoatlantskom savezu (NATO-u), na temelju obavijesti Uprave za javnu diplomaciju NATO-a, izvješćuje predstavnike medija o načinima praćenja NATO summita u Bukureštu, kao i o potrebi akreditiranja.

Kreiranjem korisničkog imena i zaporke na internetskoj stranici https://my.hq.nato.int/Login.asp, ili upotrebom ranije stvorenog, elektronskim putem prijavljuje se za izradu akreditacije, kako bi se mogli pratiti sastanci na vrhu šefova država i/ili vlada Sjeverno-atlantskog vijeća (NAC), Euro-Atlantskog partnerskog vijeća (EAPC), država koje kontribuiraju snage u misiji ISAF, Komisije NATO-Ukrajina.

Rok za prijavu predstavnika medija je do petka, 28. ožujka 2008. godine, najkasnije do 19,00 sati.

Konačni program medijima će biti distribuiran prilikom osobnog preuzimanja propusnice za medije, uz prezentaciju važeće osobne iskaznice ili putovnice te uz novinarsku iskaznicu, u Uredu za akreditacije predstavnika medija, Izvor park, u Bukureštu.

Medijski centar bit će uspostavljen u zgradi Parlamenta, koja je ujedno i mjesto održavanja summita te mjesto održavanja svih tiskovnih konferencija.


S poštovanjem,