Ministar Grlić Radman u Petrinji s talijanskim ministrom di Maiom i ministrom Republike San Marino Beccarijem u Zagrebu

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sastat će se u petak, 30. travnja 2021. godine, s ministrom vanjskih poslova, međunarodne gospodarske suradnje i telekomunikacija Republike San Marino Lucom Beccarijem.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti dolazak i početak sastanka u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova (8:55 sati), nakon čega su predviđene izjave za medije (9:55 sati).

Istoga dana ministar Grlić Radman sastat će se u Petrinji s ministrom vanjskih poslova i međunarodne suradnje Talijanske Republike Luigijem di Maiom, prigodom primopredaje donacije smještajnih kapaciteta u Sisku i Petrinji.

Ministri će prvo obići stambene kontejnere iz donacije Talijanske Republike u kontejnerskom naselju u Mošćenici (16:45 sati), nakon čega će biti prilike za izjave za medije.

Radni sastanak dvaju izaslanstava održat će se u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“, Ulica Martina Frankopana bb, Petrinja, u 17:50 sati, nakon čega će ministri održati konferenciju za medije u 18:20 sati.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da za oba događaja svoj dolazak najave na e-mail: glasnogovornik@mvep.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj osobne ili novinarske iskaznice, status (novinar/snimatelj/fotograf), registarsku oznaku vozila (za ulazak u Vojarnu) i broj mobitela.