Ministar Gordan Jandroković primit će u četvrtak, 10. lipnja 2010. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Velikog Vojvodstva Luksemburg Jeana Asselborna, koji će u Republici Hrvatskoj boraviti u okviru službenog posjeta Velikog Vojvode od Luksemburga Henrija

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković primit će u četvrtak, 10. lipnja 2010. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Velikog Vojvodstva Luksemburg Jeana Asselborna, koji će u Republici Hrvatskoj boraviti u okviru službenog posjeta Velikog Vojvode od Luksemburga Henrija.

Tijekom susreta ministri će razgovarati o bilateralnim političkim i gospodarskim odnosima, stanju pregovora Republike Hrvatske i Europske unije te razmijeniti stajališta o situaciji u regiji jugoistočne Europe.

Ministri Jandroković i Asselborn susrest će se u 15:20 sati, a nakon razgovora dvaju izaslanstava, slijede izjave za medije (oko 16:15).

Molimo zainteresirane fotoreportere i snimatelje koji žele snimiti susret ministara i početak razgovora izaslanstava da dođu u četvrtak, 10. lipnja 2010. godine, u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, najkasnije do 15:10 sati, a ostale predstavnike medija da na izjave za medije dođu najkasnije do 16:00 sati.

Molimo zainteresirane novinare, snimatelje i fotografe da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave Uredu glasnogovornika do četvrtka, 10. lipnja 2010. godine, do 14:00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.