U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija u ponedjeljak, 17. svibnja 2010. g. u 13,00 sati potpisat će se Okvirna konvencija o suradnji između Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Veleposlanstva Francuske Republike u Republici Hrvatskoj i francuske Nacionalne škole za javnu upravu (ENA).

Državni tajnik za europske integracije Andrej Plenković, veleposlanik Francuske Republike u Republici Hrvatskoj Jérôme Pasquier te ravnatelj francuske Nacionalne škole za javnu upravu (ENA) Bernard Boucault potpisat će Okvirnu konvenciju o suradnji između Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske, Veleposlanstva Francuske Republike u Republici Hrvatskoj i francuske Nacionalne škole za javnu upravu (ENA).

Potpisivanje će se upriličiti u ponedjeljak, 17. svibnja 2010. godine u 13,00 sati u auli Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske, Trg N.Š. Zrinskog 7-8.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da dođu u ponedjeljak, 17. svibnja 2010. godine, u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (ulaz u Đorđićevoj ulici 4) najkasnije do 12.30 sati. Također molimo da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 17. svibnja 2010. godine, do 11,30 sati, na telefon: 4597 704 ili na e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr.