Ministar Gordan Jandroković primit će u ponedjeljak, 29. ožujka 2010. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Republike Albanije Ilira Metu koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u ponedjeljak, 29. ožujka 2010. godine, potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova Republike Albanije Ilira Metu koji će boraviti u službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Ministri će na sastanku raspravljati o odnosima dviju zemalja, suradnji u sklopu NATO-a, stanju u jugoistočnoj Europi te o multilateralnoj suradnji.

Susret ministra Jandrokovića i potpredjednika Vlade i ministra Mete predviđen je za 9:00 sati, a nakon sastanka dvaju izaslanstava, u 10:10 sati slijede izjave za medije.

Molimo zainteresirane snimatelje i fotoreportere koji žele snimiti susret i početak sastanka, da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najkasnije do 8:45 sati, a sve zainteresirane predstavnike medija koji žele pratiti izjave za medije, do 9:50 sati.

Također molimo da se dolazak najavi Uredu glasnogovornika najkasnije do ponedjeljka, 29. ožujka 2010. godine, do 8:00 sati, na email: glasnogovornik@mvpei.hr ili na broj telefona 01/ 4597 704.