Ministar Gordan Jandroković i ministrica za gospodarsku raznolikost zapadne Kanade Lynne Yelich nazočit će 19. veljače 2010. godine hokejaškoj utakmici EBEL lige u Domu sportova između KHL Medveščak Zagreb i Alba Volan 19 Szekesfehervara, koja počinje u 19.15 sati

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske Gordan Jandroković i ministrica za gospodarsku raznolikost zapadne Kanade Lynne Yelich nazočit će 19. veljače 2010. godine hokejaškoj utakmici EBEL lige u Domu sportova između KHL Medveščak Zagreb i Alba Volan 19 Szekesfehervara, koja počinje u 19.15 sati.

Ministrica Lynn Yelich bila je izaslanica kanadske Vlade na inauguraciji predsjednika Josipovića. Kao gošća ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Jandrokovića nazočit će hokejaškoj utakmici EBEL lige u Domu sportova između KHL Medveščak Zagreb i Alba Volan 19 Szekesfehervara, gdje će bacanjem paka simbolički otvoriti utakmicu.

Lynne Yelich porijeklom je Hrvatica i zastupnica je u Parlamentu Kanade od 2000. godine. Nakon parlamentarnih izbora održanih 14. listopada 2008. gđa. Yelich imenovana je ministricom za gospodarsku raznolikost zapadne Kanade, ujedno postavši prva Hrvatica užeg Kabineta kanadske Vlade i prva ministrica na području Sjeverne Amerike. Ministrica Yelich posebno je zadužila Hrvatsku svojim angažmanom oko ukidanja viza za hrvatske državljane.

U hokejaškom klubu Medveščak igraju i kanadski državljani, a jedan od ponajboljih, Mike Prpich, je iz grada u kojem živi ministrica Yelich.