Ministar Jandroković otvorit će seminar pod nazivom „Kako poslovati s NATO-om“ koji će se u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija održati u petak, 19. lipnja 2009. godine, s početkom u 9.00 sati u hotelu Westin (Kršnjavoga 1, Zagreb).

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković otvorit će seminar pod nazivom „Kako poslovati s NATO-om“ koji će se u organizaciji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija održati u petak, 19. lipnja 2009. godine, s početkom u 9.00 sati u hotelu Westin (Kršnjavoga 1, Zagreb).

Uz ministra Jandrokovića, predviđena su i izlaganja visokih dužnosnika i stručnjaka NATO-a i Republike Hrvatske, a na seminaru će sudjelovati i predstavnici nekoliko hrvatskih izvoznih tvrtki koje su imale iskustva u poslovanju s NATO-om.

Cilj seminara je prezentirati informacije o tome kakvi se proizvodi i usluge na tržištu zemalja članica NATO-a potražuju, kako se može prijaviti za sudjelovanje u projektima, kakva se institucionalna podrška očekuje, te kakva su dosadašnja iskustva stranih i hrvatskih gospodarstvenika u poslovanju s NATO-om.

Događaj je otvoren za medije.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak na seminar najave Uredu glasnogovornika do četvrtka, 18. lipnja 2009. godine, do 16.00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr.