Državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković organizirat će brifing za šefove diplomatskih misija akreditirane u Republici Hrvatskoj u utorak, 16. lipnja 2009. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, s početkom u 9,30 sati

Državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković organizirat će brifing za šefove diplomatskih misija akreditirane u Republici Hrvatskoj u utorak, 16. lipnja 2009. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, s početkom u 9,30 sati.

Brifing će se tematski odnositi na provedbu antirecesijskih mjera Vlade RH, pripreme za predstojeću turističku sezonu te ovogodišnji "Croatia Summit 2009".

Brifingu će nazočiti i ministar financija Ivan Šuker te ministar turizma Damir Bajs.

TV snimatelji i fotreporteri mogu snimiti početak sastanka, a zainteresirani novinari također mogu biti nazočni prvom dijelu sastanka.

Molimo zainteresirane snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave Uredu glasnogovornika do utorka, 16. lipnja 2009. godine, do 9,00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.