Državna tajnica Bianca Matković organizirat će brifing za šefove diplomatskih misija zemalja članica Europske unije i NATO-a akreditirane u Republici Hrvatskoj na temu suradnje Republike Hrvatske s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju, u srijedu, 27. svibnja 2009. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, s početkom u 15,00 sati

Državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković organizirat će brifing za šefove diplomatskih misija zemalja članica Europske unije i NATO-a akreditirane u Republici Hrvatskoj na temu suradnje Republike Hrvatske s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju, u srijedu, 27. svibnja 2009. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, s početkom u 15,00 sati.

Brifingu će nazočiti i ministar pravosuđa prof. dr. sc. Ivan Šimonović.

TV snimatelji i fotreporteri mogu snimiti početak sastanka nakon kojeg će biti objavljeno priopćenje.

Molimo zainteresirane snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave Uredu glasnogovornika do srijede, 27. svibnja 2009. godine, do 14,00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.