Ministar Gordan Jandroković i mađarski veleposlanik u Zagrebu dr. Péter Imre Györkös potpisat će „Protokol o izmjenama Protokola između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o provedbi Ugovora o obavljanju granične kontrole u cestovnom, željezničkom i vodnom prometu“

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković i mađarski veleposlanik u Zagrebu dr. Péter Imre Györkös potpisat će u ponedjeljak, 25. svibnja 2009. godine „Protokol o izmjenama Protokola između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Mađarske o provedbi Ugovora o obavljanju granične kontrole u cestovnom, željezničkom i vodnom prometu“.

Protokol temeljem kojeg se granični prijelaz Goričan-Letenye I ponovno otvara za cestovni putnički promet, ministar Jandroković i veleposlanik Györkös potpisat će u 11.00 sati, nakon čega će dati izjave za medije.

Molimo zainteresirane novinare, fotoreportere i snimatelje koji žele prisustvovati potpisivanju protokola, kao i izjavama za medije da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u ponedjeljak, 25. svibnja 2009. godine, najkasnije do10.50 sati.

Također molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 25. svibnja 2009. godine, do 10.00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr.