Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković potpisat će u srijedu, 15. travnja 2009. godine u ime Republike Hrvatske „Memorandum o uvođenju višegodišnjeg programa usavršavanja francuskog jezika u državnoj upravi Republike Hrvatske“

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković potpisat će u srijedu, 15. travnja 2009. godine u ime Republike Hrvatske „Memorandum o uvođenju višegodišnjeg programa usavršavanja francuskog jezika u državnoj upravi Republike Hrvatske“.

Uz ministra Jandrokovića, na potpisivanju Memoranduma će u ime Međunarodne organizacije Frankofonije sudjelovati izaslanik glavnog tajnika Stéphane Lopez, u ime Francuske Republike veleposlanik François Saint-Paul te u ime Francuske jezične zajednice Belgije veleposlanik Marc de Schoutheete de Tervarent.

Svečanost potpisivanja Memoranduma održat će se u srijedu, u 12.00 sati u auli Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8. Molimo predstavnike medija da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, najkasnije do 11.45 sati.

Nakon potpisivanja predviđene su izjave za medije.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na potpisivanje Memoranduma i izjave za medije najave Uredu glasnogovornika do srijede, 15. travnja 2009. godine, do 10.00 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.