Državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković organizirat će sastanak sa šefovima diplomatskih misija zemalja članica Europske unije i NATO-a akreditiranih u Republici Hrvatskoj, u ponedjeljak, 2. ožujka 2009. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, s početkom u 11,00 sati

Državna tajnica za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija Bianca Matković organizirat će sastanak sa šefovima diplomatskih misija zemalja članica Europske unije i NATO-a akreditiranih u Republici Hrvatskoj, u ponedjeljak, 2. ožujka 2009. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, s početkom u 11,00 sati.

Na sastanku, kojem će nazočiti i ministar financija Ivan Šuker, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva rada i poduzetništva Tamara Obradović Mazal, te glavni pregovarač Vladimir Drobnjak, šefovima diplomatskih misija bit će predstavljen Paket antirecesijskih mjera koji je Vlada Republike Hrvatske usvojila na sjednici održanoj 26. veljače 2009. godine.


TV snimatelji i fotreporteri mogu snimiti početak sastanka nakon kojeg će biti objavljeno priopćenje.

Molimo zainteresirane snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 2. ožujka 2009. godine, do 9,00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.