U četvrtak, 20. studenoga 2008. godine, u Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Robert A. Bradtke uručit će donaciju veleposlanstva SAD-a - stručne knjige iz područja diplomacije, vanjske politike i međunarodnih odnosa za potrebe Knjižnice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, nakon čega će održati polaznicima jednogodišnjeg Stručnog diplomatskog studija predavanje na temu „Američko-hrvatski odnosi“

U Diplomatskoj akademiji Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, u četvrtak, 20. studenoga 2008. godine, veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Robert A. Bradtke održat će polaznicima jednogodišnjeg Stručnog diplomatskog studija predavanje na temu „Američko-hrvatski odnosi“.

Veleposlanik Bradtke susrest će s ravnateljem Diplomatske akademije dr. sc. Mladenom Andrlićem u 14,15 sati, kojemu će uručiti donaciju veleposlanstva SAD-a - stručne knjige iz područja diplomacije, vanjske politike i međunarodnih odnosa za potrebe Knjižnice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, nakon čega će održati predavanje.

Događaj je u cijelosti otvoren za javnost.

Molimo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere koji će pratiti ovaj događaj da dođu u četvrtak, 20. studenoga 2008. godine, u Diplomatsku akademiju Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, Medulićeva 36, najkasnije do 14,00 sati.

Također obavještavamo sve zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak na predavanje veleposlanika Bradtkea najave Uredu glasnogovornika do četvrtka, 20. studenoga 2008. godine, do 12,00 sati, na broj telefona 4597-704, faksa 4569-973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.