Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske obavještava predstavnike medija o potrebi akreditiranja za praćenje Regionalne konferencije o europskim integracijama, koja će se održati od 17. do 18. studenog 2008. godine u Zagrebu, u hotelu Westin

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske obavještava predstavnike medija o potrebi akreditiranja za praćenje Regionalne konferencije o europskim integracijama, koja će se održati od 17. do 18. studenog 2008. godine u Zagrebu, u hotelu Westin.

Rok za prijavu predstavnika medija je do petka, 14. studenog 2008. godine, do 12.00 sati,, u Ured glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, fax: + 385 1 45 69 973, e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr

Regionalnu konferenciju zajednički organiziraju Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija i Njemačka udruga za tehničku suradnju (GTZ - Deutsche Gesellschaft für Technische Zusammenarbeit). Osnovni cilj konferencije je razmjena iskustava država regije na teme vezane uz europske integracije, odnosno u području implementacije Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, u provođenju IPA programa, te u području komunikacije s građanima.

U privitku također dostavljamo informaciju za medije vezano za mogućnost praćenja regionalne konferencije i obrazac koji je potrebno ispuniti za akreditaciju.


Mario Dragun
Glasnogovornik

Privitak: Program konferencije
Informacija za medije
Obrazac za akreditaciju