Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske obavještava predstavnike medija o potrebi akreditiranja za praćenje sastanka Ministarskog vijeća OESS-a, koji će se održati od 4. do 5. prosinca 2008. godine u Helsinkiju, Republika Finska

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske obavještava predstavnike medija o potrebi akreditiranja za praćenje sastanka Ministarskog vijeća OESS-a, koji će se održati od 4. do 5. prosinca 2008. godine u Helsinkiju, Republika Finska.

Rok za prijavu predstavnika medija je do ponedjeljka, 17. studenog 2008. (ukoliko žele rezervirati smještaj putem organizatora sastanka), ili najkasnije do 24. studenog 2008. godine (ukoliko će smještaj rezervirati osobno). Prijave su dostupne na stranici: https://events.congreszon.fi/OSCEPRESS2008/en/ParLogin.jsp.

Molimo Vas da radi bolje koordinacije, o namjeri praćenja sastanka Ministarskog vijeća izvijestite i Ured glasnogovornika Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, fax: + 385 1 45 69 973, e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr.