Povodom sastanka ministara vanjskih poslova Barcelonskog procesa: Unije za mediteran koji će se 3. i 4. studenog 2008. godine održati u Marseilleu, Francuska Republika, izvješćujemo predstavnike medija o potrebi akreditiranja za praćenje navedenog događaja

Povodom sastanka ministara vanjskih poslova Barcelonskog procesa: Unije za mediteran koji će se 3. i 4. studenog 2008. godine održati u Marseilleu, Francuska Republika, izvješćujemo predstavnike medija o potrebi akreditiranja za praćenje navedenog događaja.

Predstavnici medija se trebaju akreditirati najkasnije do 1. studenog 2008. godine. Potrebne informacije za predstavnike medija moguće je pronaći na internetskoj stranici francuskog predsjedanja Europskom unijom http://www.eu2008.fr/PFUE/lang/en/accueil.

Radi koordinacije aktivnosti predstavnika hrvatskih medija u Marsseilleu, cijenili bismo kada biste o Vašem praćenju spomenutog događaja obavijestili Ured glasnogovornika (tel.: +385 1 4597 704; fax.: +385 1 4569 973; e-mail: glasnogovornik@mvpei.hr).

Izaslanstvo Republike Hrvatske će na spomenutom sastanku predvoditi ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković.