Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u utorak, 7. listopada 2008. godine, ministra vanjskih poslova Kraljevine Nizozemske Maximea Verhagena, koji će boraviti u radnom posjetu Republici Hrvatskoj

Ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primit će u utorak, 7. listopada 2008. godine, ministra vanjskih poslova Kraljevine Nizozemske Maximea Verhagena, koji će boraviti u radnom posjetu Republici Hrvatskoj.

Ministar Jandroković i ministar Verhagen susrest će se u 11.30 sati, a nakon sastanka dvaju izaslanstava, dat će izjave za medije u 12.15 sati.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na izjave za medije najave Uredu glasnogovornika do utorka, 7. listopada 2008. godine, do 10.00 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.

Molimo predstavnike medija da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u utorak 7. listopada 2008 godine, najkasnije do 12.00 sati na izjave za medije, a fotoreporteri i snimatelji koji žele snimiti susret ministara i početak razgovora izaslanstava najkasnije do 11.15 sati.

Nakon izjava za medije, ministri Jandroković i Verhagen će se u 12.30 sati uputiti prema rezidenciji veleposlanice Kraljevine Nizozemske u Republici Hrvatskoj (Tuškanac 22) gdje će u 12.40 prisustvovati predstavljanju brošure „The Kingdom of the Netherlands and Croatia, on the European road together“ te će održati govore i dati izjave za medije.

Napominjemo kako je prijevoz od Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija do rezidencije veleposlanice Kraljevine Nizozemske za novinare koji će pratiti posjet ministra Verhagena osiguran.