Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović primit će pomoćnika Glavnog tajnika NATO-a za politička pitanja i sigurnosnu politiku Martina Erdmanna koji predvodi izaslanstvo za procjenu provedbe Akcijskog plana za članstvo (MAP/PARP Assessment)

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović primit će u srijedu, 7. studenog 2007. godine, pomoćnika Glavnog tajnika NATO-a za politička pitanja i sigurnosnu politiku Martina Erdmanna koji predvodi izaslanstvo za procjenu provedbe Akcijskog plana za članstvo (MAP/PARP Assessment).

Cilj je posjete NATO-ovog MAP/PARP tima Zagrebu priprema procjene o napretku Republike Hrvatske tijekom aktualnog šestog ciklusa Akcijskog plana za članstvo (MAP), a uoči NATO summita u Bukureštu.

Ministrica Grabar-Kitarović i pomoćnik Glavnog tajnika NATO-a Erdmann nakon sastanka će dati izjave za medije u 10:45 sati.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na izjave za medije najave Uredu glasnogovornika do srijede, 7. studenog 2007. godine, do 9.30 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr

Mole se novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u srijedu, 7. studenog 2007. godine , najkasnije do 10:30 sati.