Memorandum o suglasnosti između Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske o Programu bilateralne pomoći za 2007. godinu bit će potpisan

Memorandum o suglasnosti između Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske o Programu bilateralne pomoći za 2007. godinu bit će potpisan u ponedjeljak, 22. listopada 2007. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, početak u 11.30 sati.

Memorandum obuhvaća pomoć Kraljevine Norveške Republici Hrvatskoj u iznosu oko 30 milijuna kuna (HRK) bespovratnih sredstava s ciljem financiranja projekata u Hrvatskoj koji su od važnosti tijekom procesa prilagodbe standardima Europske unije. Dokument će s hrvatske strane potpisati Željko Kuprešak, državni tajnik u MVPEI, i s norveške strane Jens Erik Grondahl, privremeni otpravnik poslova Veleposlanstva Kraljevine Norveške u Zagrebu.

Obavještavamo zainteresirane novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak najave Uredu glasnogovornika do ponedjeljka, 22. listopada 2007. godine, do 10.00 sati, na broj telefona 4597 704, faksa 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornik@mvpei.hr.

Mole se novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u ponedjeljak, 22. listopada 2007., najkasnije do 11.15 sati.