Ministrica mr. sc. Grabar-Kitarović sastat će se s ministrom vanjskih poslova Kraljevine Belgije Karelom De Guchtom koji će boraviti u dvodnevnom radnom posjetu Republici Hrvatskoj.Nakon susreta ministri će dati izjave za medije.

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, sastat će se u četvrtak, 1. veljače 2007. godine, s ministrom vanjskih poslova Kraljevine Belgije Karelom De Guchtom koji će boraviti u dvodnevnom radnom posjetu Republici Hrvatskoj.

Nakon susreta u 17.00 sati i sastanka hrvatskog i belgijskog izaslanstva, ministrica Grabar-Kitarović i ministar De Gucht dat će izjave za medije u 18.00 sati.

Obavještavamo novinare, fotoreportere i snimatelje zainteresirane za praćenje događanja, te izjava za medije da najave svoj dolazak do četvrtka, 1. veljače 2007. godine, do 12.00 sati Uredu glasnogovornika na telefon 45 97 704, faks 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvpei.hr

Fotoreportere i snimatelje koji žele snimiti susret ministrice Grabar-Kitarović i ministra De Guchta, te početak razgovora izaslanstava, molimo da dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u četvrtak, 1. veljače 2007. godine, najkasnije do 16.45 sati.