Ministrica mr. sc. Grabar-Kitarović sudjelovat će na susretu 14. Ministarskog vijeća Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS), godišnjem sastanku na razini ministara vanjskih poslova zemalja članica OESS-a

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će na susretu 14. Ministarskog vijeća Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS), godišnjem sastanku na razini ministara vanjskih poslova zemalja članica OESS-a, koji će se održati 4. i 5. prosinca 2006. godine u Bruxellesu, Kraljevini Belgiji, u Brussels Exhibitions Center-u, Place de Belgique 1, pod belgijskim predsjedanjem.

Obavještavamo redakcije o potrebi akreditacije predstavnika medija koji žele medijski pratiti navedenu konferenciju.

U privitku dostavljamo obrazac za akreditaciju.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da ispunjeni obrazac, uz digitalnu fotografiju, dostave Odjelu za odnose s medijima belgijske službe vanjskih poslova najkasnije do 24. studenog 2006. godine na e-mail Pressoscemc2006@diplobel.fed.be.

Ostale informacije o susretu 14. Ministarskog vijeća OESS-a mogu se pronaći na internetskoj stranici www.osce.org/conferences/mc_2006.html.