Ministrica mr. sc. Grabar-Kitarović susrest će se s ministrom vanjskih poslova Republike Malte dr. Frendoom, koji boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj kao član izaslanstva predsjednika Republike Malte Edwarda Fenecha Adamija

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović susrest će se u četvrtak, 26. listopada 2006. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, s ministrom vanjskih poslova Republike Malte dr. Michaelom Frendoom, koji boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj kao član izaslanstva predsjednika Republike Malte Edwarda Fenecha Adamija.

Ministrica Grabar-Kitarović i ministar Frendo susrest će se u četvrtak, 26. listopada 2006. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, u 15.50 sati. Nakon kraćeg razgovora dviju strana, u 16.00 sati, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, malteški ministar Frendo održat će predavanje pod nazivom "Malta's experience during the first two years of EU membership".

Predavanje je otvoreno za medije.

Obavještavamo novinare, fotoreportere i snimatelje zainteresirane za praćenje ovog susreta i predavanja da svoj dolazak najave do srijede, 25. listopada 2006. godine, do 16.00 sati, Uredu glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija na telefon 45 97 704, faks 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr.