Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović susrest će se s predsjednikom Vlade Republike Moldove Vasileom Tarlevom, u okviru njegovog službenog posjeta Republici Hrvatskoj

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović susrest će se danas, 24. listopada 2006. godine, u 15.30 sati u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, s predsjednikom Vlade Republike Moldove Vasileom Tarlevom, u okviru njegovog službenog posjeta Republici Hrvatskoj.

U izaslanstvu predsjednika Vlade Republike Moldove Tarleva bit će i ministar kulture i turizma Republike Moldove Arthur Cozma, koji će s ministrom mora, turizma, prometa i razvitka Republike Hrvatske Božidarom Kalmetom potpisati Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Moldove o suradnji na području turizma, danas, 24. listopada 2006. godine, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, u 16.00 sati.

Potpisivanje Sporazuma između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Moldove o suradnji na području turizma moguće je snimiti.

Obavještavamo snimatelje zainteresirane za snimanje potpisivanja Sporazuma da svoj dolazak najave danas, do 15.00 sati, Uredu glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija na telefon 45 97 704, faks 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr, te dođu u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, najkasnije do 15.40 sati.