Potpisivanje Zapisnika o radnim razgovorima između izaslanstva Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske i izaslanstva Saveznog ministarstva za gospodarsku suradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke

Pomoćnik ministrice vanjskih poslova i europskih integracija u Upravi za koordinaciju programa pomoći i suradnje s Europskom unijom, Davor Čilić, i koordinator za suradnju sa zemljama jugoistočne Europe, Turskom i Iranom i transformacijski program u Saveznom ministarstvu za gospodarsku suradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke, Leo Kreuz, potpisat će Zapisnik o radnim razgovorima između izaslanstva Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske i izaslanstva Saveznog ministarstva za gospodarsku suradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke glede pripreme i dogovaranja suradnje u cilju poticanja razvoja u 2005. godini, u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Veliki salon, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, Zagreb, 14. prosinca 2005. godine u 15.00 sati.

Ovim sporazumom Vlada Savezne Republike Njemačke dodijelit će Vladi Republike Hrvatske u 2005. godini iznos od 2 milijuna eura za bilateralnu tehničku pomoć za novi projekt Razvoj sustava strukovnog obrazovanja, proširenje postojećeg projekta Integrirano upravljanje obalnim područjem i završetak projekta Izgradnja katastarskog sustava.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere koji žele popratiti događaj da svoj dolazak najave do srijede, 14. prosinca 2005. godine, do 12.00 sati, Uredu glasnogovornice na telefon 45 97 704, faks 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri moraju doći u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, u srijedu, 14. prosinca 2005., do 14.50 sati.