Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, ministar mora, turizma, prometa i razvitka, Božidar Kalmeta i šef Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju u Republici Hrvatskoj, Jorge Fuentes, održat će konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena druga faza javne kampanje o povratku i reintegraciji svih izbjeglica i raseljenih osoba

Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, ministar mora, turizma, prometa i razvitka, Božidar Kalmeta i šef Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju-a u Republici Hrvatskoj, Jorge Fuentes, održat će, 30. studenog 2005. godine u 12.00 sati u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija,u Multimedijalnoj dvorani na Petretićevom trgu br. 2, konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljena druga faza javne kampanje o povratku i reintegraciji svih izbjeglica i raseljenih osoba.

Obavještavamo novinare, televizijske snimatelje i fotoreportere da svoj dolazak na predstavljanje kampanje najave do srijede, 30. studenog 2005. godine, do 10.00 sati, Uredu glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija na telefon 45 97 704, faks 45 69 973 ili na e-mail glasnogovornica@mvp.hr.

Novinari, televizijski snimatelji i fotoreporteri koji žele popratiti predstavljanje kampanje moraju doći u Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija, Petretićev trg 2, 30. studenog 2005. godine do 11.50 sati.