Diplomatska akademija Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, u suradnji s hrvatskom podružnicom zaklade Hanss Seidl i Goethe institutom, organizira seminar na temu „Image nacije i europsko iskustvo“.

Diplomatska akademija Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, u suradnji s hrvatskom podružnicom zaklade Hanss Seidl i Goethe institutom, organizira od 14. do 15. listopada 2005. godine dvodnevni seminar i radionicu na temu „Image nacije i europsko iskustvo“.

Prvoga dana seminara predavanje na navedenu temu održat će dr. Michael Kunczik, profesor Sveučilišta u Mainzu i prof. dr. Stjepan Malović sa Sveučilišta u Zagrebu, dok će se drugog dana seminara održati radionica na temu „Image nacije: teoretske postavke i praktični primjeri“.

Seminar će otvoriti veleposlanik Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj, Nj. E. Jürgen A. R Staks, a u ime suorganizatora skup će pozdraviti Juliane Stegner, ravnateljica Goethe instituta, mr. sc. Željko Vukosav, načelnik Odjela za diplomatsko usavršavanje i izdavaštvo na Diplomatskoj akademiji i Aleksandra Markić-Boban iz zaklade Hanss Seidel.

Seminar će započeti 14. listopada 2005. godine u 14.00 sati te će se odvijati na njemačkom i hrvatskom jeziku, uz simultano prevođenje.